Ruimtelijke ordening van de digitale wereld

it2fit -
Het IT-architectuurbureau

 

Mijn naam is Daniël Jumelet. In 2014 ben ik als zelfstandig IT-architect gestart met het IT-architectuurbureau it2fit. Na flink wat jaren in dienst te zijn geweest van een aantal grote (en mooie) IT-bedrijven, kwam ik tot de conclusie dat het vak van IT-architect het best als een 'vrij beroep' gezien kan worden. Net als dat van notaris of medisch specialist. 

 

Op die manier is het mogelijk om het vak onafhankelijk uit te oefenen, waarbij de opdrachtgever centraal staat. Een architect heeft een dienende rol en is alleen van nut als voor de opdrachtgever toegevoegde waarde wordt gerealiseerd. Met it2fit wil ik altijd het verschil maken, ongeacht het type opdracht of traject. Daarom investeer ik in samenwerking en praktijkonderzoek om samen met anderen het vak verder te ontwikkelen. Door de jaren heen heeft dit naast tevreden opdrachtgevers ook geleid tot een reeks aan publicaties.  

Over it2fit

Het IT-architectuurgilde

Dat het beroep van IT-architect een vrij beroep is, betekent nog niet dat je het in je eentje doet. Sinds jaar en dag ben ik een voortrekker van een community van IT-architecten. 

it2fit heeft al veel IT-architecten 'on the job' opgeleid. Mensen die de mazzel hadden dat hun werkgever dit voor hun heeft gefaciliteerd. Maar niet iedereen heeft dat geluk. Ben je zelfstandig IT-architect of IT-specialist en zou je graag verder willen groeien? Neem dan contact op met it2fit, dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.