Ruimtelijke ordening van de digitale wereld

Diensten

Projectbegeleiding nodig vanuit architectuur? it2fit stelt samen met en voor u business cases op, voert impact analyses uit, maakt Project en/of Sourcing Start Architecturen. Ook voor de ontwikkeling van een gedragen visie op de digitale werkruimte of een roadmap voor de afstemming van de bedrijfsvoering en de IT-ontwikkeling kunt u bij ons terecht. Voor iedere situatie leveren wij het juiste architectuurproduct. Altijd in samenwerking, waarbij u kunt rekenen op onze kennis en vakmanschap.

Een goed werkende IT-architectuurfunctie is een zegen voor iedere organisatie. Liefst als een samenwerkingsverband waarin meerdere disciplines een rol spelen. Vaak zijn al goede aanzetten aanwezig en is het nodige talent beschikbaar, maar zijn nog niet alle puzzelstukjes op de juiste wijze gelegd. Of vraagt bijvoorbeeld een transformatie naar een agile IT-organisatie om extra aandacht voor het inbedden van architectuur. it2fit weet wat nodig is om de architectuurfunctie te laten vliegen! 

Vrijwel iedere organisatie herbergt IT-architectuurtalent. Soms in het zicht, vaker wat meer in het verborgene. it2fit doet niets liever dan dit talent tot bloei te laten komen. Gewoon door te starten op de plek waar mensen zich bevinden en vanuit de eigen 'comfort zone' samen nieuwe mogelijkheden te verkennen. Werkendeweg, stap voor stap, waarbij op een pragmatische manier theorie en praktijk hand in hand gaan. Resultaat: Groei die zowel medewerkers als organisaties ten goede komt.

Soms is het samen kennis delen en kennis opdoen de (eerste) korte klap. it2fit deelt graag alle inzichten die in de loop van de afgelopen jaren op het gebied van IT-architectuur zijn verworven en gedocumenteerd. Maar altijd in de context van de organisatie. Daarom worden cursussen van it2fit op maat verzorgd. Dat betekent dat het curicullum vooraf wordt afgestemd op de behoefte van de deelnemers. Dat tegen overzichtelijke kosten, omdat u profiteert van de 'body of knowledge' van de community.

IT-architectuur
(on demand)
Volwassenheids-trajecten
Coaching on the job
Cursussen (In house)

Laat IT-architectuur werken

 

Het is de overtuiging van it2fit dat IT-architectuur dienstbaar moet zijn aan de organisatie. Zonder toegevoegde waarde geen nut. Om dat te (helpen) bereiken biedt it2fit een breed scala aan diensten aan. Met deze diensten willen we IT-architectuur beschikbaar stellen wanneer nodig. Maar liever nog willen we uw organisatie in staat stellen de vruchten te plukken van een eigen volwassen en zelfstandige IT-architectuurfunctie.

 

Wilt u verder komen met IT-architectuur, dan bespreken we graag met u wat in uw situatie van pas komt. Zodat uw investering in IT-architectuur loont en IT-architectuur gaat werken in en voor uw organisatie!